Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Demacs Kasa Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tapet Archives II - arhiva privata a istoriei
Brand
Colectia de tapet clasic Archives
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Succesul lansarii primei colectii Archives, a fost confirmat prin lansarea celei de a doua editii.
Gasindu-si inspiratia si multe din desene in arhiva arhiva privata a istoriei tapetului, designerul Ronald Redding recreeaza o colectie de tapet clasic, fara varsta, in cel mai pur stil contemporan, plin de culoare, in ton cu moda zilelor noastre. Cu radacini in istoria industriei de tapet, stilul si culorile alese cu grija aduc aceasta colectie de tapet in contemporan, la moda!

Printre desenele de tapet ale colectiei sunt:

REGENTS PARK - Dungi tari, din damasc, alternand imagini pozitive si negative, adaptate din arhivele secolului al XIX-lea, imprimate pe o tesatura fibroasa dar netesuta. Culori metalice aduc tonuri bogate.
ZEN - Un incredibil tapet din sisal, tesut manual, cu complexe intarsii rotunjite, ce creaza efecte de desene pe perete.
TESHI SCROLL - Un imprimeu pe hartie care ne dezvaluie frumoasa caligrafie a frunzelor.
TEAHOUSE - Provenind dintr-un document francez de la sfarsitul secolului XIX, acest desen arborescent si    plin de culoare, aduce in moda in tapet un simbol Asiatic - bujorul. Optiunile complementare pentru asortare: tapetul in dungi ASHLEY STRIPE si tesatura TEAHOUSE aduc noi variante de decoratiuni.
CAVENDICH - Un pergament de la inceputul secolului XX, din perioada lui James I al Angliei, acest desen rafinat este imprimat in cerneluri in relief pe fundaluri cu efecte metalice, chiar perlate; construind ambiente traditionale dar contemporane, potrivite atat spatii lor clasice dar si celor moderne.
NEWPORT STRISCIA - Elegantele dungi de damasc sunt imprimate in cerneluri metalizate pe un suport striat, antichizat.    Pete neregulate pe acest fundal de damasc construiesc noi si spectaculoase desene de tapet.
ITALIA - Un tapet ce contine harta unui oras italian din secolul al XIX-lea, intr-o textura moderna.
MARCO POLO - O veche tapiterie asiatica, ce reda sportul Polo intr-o pictura plina de culoare, imprimata    in stil clasic, se gaseste pe un suport Bartola sau intr-o textura tesuta de bambus Bombay.
XANADU - Arborele si desenul frunzelor de bambus sunt imprimate pe o textura ce reflecta in culori metalice si perlate. Cite o tesatura complementara insoteste fiecare grup de culori.
AUBREY - Aceast tapet surprinzator, in frunza stilizate este adaptat dintr-o grafica originala a perioaei Art Deco. Fiecare culoare este imprimata pe hartie fibroasa, conferind un aspect de lucru manual. Imprimeuri de nisip si de sticla in relief dau spectaculozitate si eleganta acestui tapet unic.
Din Gura in Gura